dissabte, 19 de febrer del 2011

En pañales

8 comentaris:

  1. Ens ha agradat molt el video.

    1r E, IES José Marhuenda Prats

    ResponElimina
  2. xavi esquembre muñoz 1rA :El món és un regal,on convivim tots els éssers vius.Els nostres germans "els animals" comparteixen amb nosaltres els recursos de la natura , però nosaltres no els compartim amb ells perquè ells en poc van bé, però nosaltres volem molt tenim moltíssima avarícia i dins de poc els recursos de la natura s'esgotaran i ens quedarem en blanc
    Reflexió:Si no anem amb cura acabarem amb la natura

    ResponElimina
  3. M`ha agradat molt el vídeo!
    1E IES José Marhuenda Prats

    ResponElimina
  4. raquel rocamora rodenas 1rE1 d’abril del 2010, a les 17:22

    Me ha agradat molt este video perque esn diu que no podem contaminar i tenir el mon net

    ResponElimina
  5. El video és molt original, l'hem vist varies vegades i no ens cansem de vore'l. Ens dona un bon consell, però la majoria de gent no fa cas. Ens diu que la Terra és fràgil i que no hem de malgastar.

    1E El Pinós

    ResponElimina
  6. Ens ha agradat molt el video. És molt original i no ens cansem de vore'l. Ens dona un bon consell pero la majoria de la gent no fa cas. Hem aprés que la Terra és fràgil i que no hem de malgastar.

    El Pinós. 1E

    ResponElimina
  7. M´ha agradat molt el video.Que el món és un regal per a tots nosaltres i m´ha donat un bon consell.vosaltres teniu que fer el mateix.

    El Pinós. 1E

    ResponElimina
  8. Este video me parece muy espresivo y espero que conciencie a la gente que lo vea porque sacan una faceta muy presente en el dia de hoy sobre la explotacion de la tierra y eso ymplica la perdida de algunos animales

    Manuel Rodriguez 1D

    ResponElimina