dilluns, 1 de febrer del 2010

Almendras solidarias para Haití




Somos un grupo de estudiandes de 1º y 3º ESO que hemos pensado recolectar dinero para Haití poniendo un puesto solidario en el Mercado de Pinoso vendiendo llaveros-almendra, pulseras y otras cosas hechas por nosotros. También vamos a vender otras cosas que nos dan personas que están colaborando.
Este sábado 30, que es el Día de la Paz nos pondremos en el Mercado de Pinoso de 9:00 a 14:00 horas.
No nos podíamos quedar de brazos cruzados...

El matí va començar a les 08:50h, des d'ací fins a les 10:00h havíem de cridar a la gent per a que vinguera comprar i a participar en la rifa, però després la gent fea fila per col·laborar i nosaltres estàvem atònits. Va ser un matí llarg i cansat, però ho vam passar bé. Quan hi havía fila va ser un poc extrany i descontrolat, però poc a poc ens aclaràvem. Per a vendre teníem clauers de tres tipus distints, paraigües, bolígrafs, separallibres, llibres, papeletes per a la rifa, sobres sorpresa, bragues, sujetadors, etc. Tot estaba a un preu raonat, tot i que les recaudacions anàven dirigides a Haití. La urna de les papeletes estaba plena fins dalt, ja què la gent estava desitjosa amb tots els regals que els podia tocar. A les 13:15h va començar el sorteig de regals i després a partir de les 13:45h la gent passava a replegar els seus regals. Ara volem agraïr a Jose Amorós la professora de naturals el suport que sempre ens ha donat per a que tot açó haja pogut passar, donar gràcies també a la ACP perquè gràcies a ells la rifa va tindre lloc, i per finalitzar gràcies a Maria José Jover la regidora de mercat per permitir-nos muntar el puesto i donar-nos paraigües i bolígrafs. La recaudació final va ser de uns 700€ i estem molt contents per aquesta xifra tan gran després d'un matí tan curt. Gràcies a tots i bon dia.

Marcos, Iván, Ana, Marina, Karen, Andrea, Alejandro, Sandra, Meritxell, Marina, Jenni, Nazaret y todos los que se quieran apuntar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada